Over Ons

Milieuvriendelijke en economisch voordelige producten

enviromentally friendly

Rijplaten, Matten en Megamatten

PLASTICMP heeft wereldwijd een prestigieuze reputatie, met ervaring in logistieke oplossingen voor de wereldmarkt. 

Al onze producten zijn vervaardigd met siliciumpolymeer(SP)-technologie die de recycling van LDPE/mix en verontreinigd plastic afval mogelijk maakt. Deze milieuvriendelijke technologie vermindert de plastic afvalberg door duizenden tonnen plastic afval per jaar te recyclen.

Onze tijdelijke matten worden gebruikt voor toegang tot industriële terreinen en bieden stabiele en sterke oppervlakken voor elk type terrein en weer. Onze matten, vervaardigd en ontwikkeld in Nederland, kunnen worden gebruikt als toegangsmatten, werkplatforms, rigmatten en tijdelijke wegen.

SP-matten zijn ontworpen voor alle omstandigheden op de bouwplaats; zacht, gevoelig of oneffen terrein ter ondersteuning van zwaar transport, bouwmachines en onderhoudsvoertuigen zoals vorkheftrucks, kranen, graafmachines, betonmixers, diepladers en ander materieel.

SP-matten, gemakkelijk te verwijderen, te installeren en schoon te maken, zullen zeker binnen uw budget passen.

SP-matten zijn ontworpen voor zowel voertuigen als voetgangers met een antislip en antislip oppervlaktestructuur. Ze kunnen ook worden gebruikt met bevestigingsmiddelen zoals spijkers, schroeven en nietjes.

SP-matten zijn elastisch, vochtbestendig, rotbestendig, schimmelwerend, vlamverspreid, slipvast en recyclebaar. Ze zijn bestand tegen water, petroleum en allerlei chemicaliën, ze rotten en roesten nooit.

In de nabijetoekomst, zullen producten met recyclingtechnologie van siliciumpolymeer die van metalen, kunststoffen, cement en hout vervangen.

Pallets

Onze SP-pallets worden geproduceerd met behulp van siliciumpolymeertechnologie, gepatenteerd door ERPLASTIC.

Ze zijn milieuvriendelijk, economisch voordelig, duurzamer, slagvast, hebben een lange levensduur en hebben een hogere tonnagecapaciteit in vergelijking met hout en kunststof.

ISPM 15, IPPC en PEFC eisen voor houten pallets zijn niet vereist voor onze pallets.

SP-pallets zijn bestand tegen water, petroleum en allerlei chemicaliën, ze rotten en roesten nooit. Ze zijn vochtbestendig, klimaatbestendig en geschikt voor hogedrukreiniging of stoomreiniging.

Ze nemen nooit water op en hebben geen begassing of hittebehandeling tegen insecten of ziektekiemen nodig. Ze zijn bug-proof en hygiënischdaarom veilig voor het bewaren van voedsel en het verzenden van voedsel. 

Om milieuredenen zullen SP-pallets die zijn geproduceerd met siliciumpolymeertechnologie die gemaakt van plastic en hout vervangen nogalspoedig.

Wereldwijd Verschepend

Beste Kwaliteit

Beste Aanbiedingen

Veilige Betalingen